Avcı Kulüpleri:
Avcılar Çubuk'taki Şenlikte Buluştu
 Karadana Mahallesi kum ocakları mevkisindeki şenliğe, Çubuk'un yanı sıra çevre ilçelerden avcılar katıldı.

Çubuk Avcılar ve DoğaKoruma Derneği Başkanı Ayhan Şahan, şenliğin üyeler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla yapıldığını belirterek, şenlikte bol hediyeli yarışmalarda düzenlediklerini söyledi.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan da şenliğin bu yıl ki teması olan "Dünyada ve Türkiye'de Barış" sloganını hatırlatarak, "İnşallah yaklaşan seçimde Türkiye'de barışı, huzuru, kardeşliği ve daha önemlisi 12-13 yıldan beridir kazanımlarımızı koruyacak bir sonuçla çıkarız. Şu anki bütün faaliyetlerimizin, çalışmalarımızın temelini bu oluşturuyor. Bundan 7 Haziran'da müjdeli bir haberle çıkmayı umut ediyoruz" diye konuştu.

AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili adayı Nuri Elibol ise silah tanıtım stantlarını gezerek üreticilerin ve avcıların sorunlarını dinledi. Av tüfeklerine uygulanan ÖTV vergisinden üreticilerin yakınmakta haklı olduklarını söyleyen Elibol, "Türkiye'de avcılık bir zengin sporu değildir. Av silahlarında ÖTV kaldırılmalıdır" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Acehan ve Elibol'un "rastgele" diyerek ilk atışı yapmasının ardından trap ve tek kurşun yarışmaları gerçekleştirildi.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Osmaneli'de Avcılar İftarda Bir Araya...
ZEKİ CEYHAN BİLECİK (İHA) - Osmaneli İstasyon Avcılık Atıcılık Doğa Sporları Derneği üyeleri düzenlenen...

Haberi Oku